Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοίνωση Επιτροπής (ΕΕ) Αρχαιρεσιών ΠΣΥ/ΥΕΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ – ΠΣΥΥΕΝ
Πειραιάς 15-12-2009

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ε.) ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΠΣΥ/ΥΕΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1. Συνάδελφοι σας γνωρίζουμε ότι με την από 07/12/2009 ανακοίνωσή της η Ε.Ε. ανακοίνωσε τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις εκλογές για το Δ.Σ. και Ελεγκτική Επιτροπή του ΠΣΥΥΕΝ και των Αντιπροσώπων στην ΠΟΥΕΝ.
2. Οι εκλογές για τις Υπηρεσίες που βρίσκονται στην περιφέρεια της πρώην Διοικήσεως πρωτευούσης (ΚΕΝΤΡΟ) θα διεξαχθούν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010 στα γραφεία του ΠΣΥΥΕΝ (Κεντρικό Κατάστημα – Ακτή Βασιλειάδη Ε1-Ε2, ισόγειο, γρ. 045-046) από ώρας 8:00 έως 18:00.
3. Οι εκλογές στις περιφερειακές Υπηρεσίες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 σε τόπο και ώρες που θα καθοριστούν από τους τοπικούς αντιπροσώπους της Ε.Ε.
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ έχουν όλα τα «ταμειακώς εντάξει» μέλη, δηλαδή όσοι έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (συνδρομή) μέχρι τέλους 2010. Διευκρινίζεται ότι το προσωπικό του οποίου η μισθοδοσία καταβάλλεται μέσω ΔΙΑΣ, η συνδρομή για το Σύλλογο παρακρατείτε αυτόματα. Όσοι από το υπόλοιπο προσωπικό δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά μπορούν να πληρώσουν κατά τη διάρκεια των εκλογών.
5. ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: Τα μέλη ψηφίζουν αυτοπροσώπως με την επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας και την αστυνομική τους ταυτότητα. Μέλη που δε φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας δεν μπορούν να ψηφίσουν για αντιπροσώπους στην ΠΟΥΕΝ.
6. ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ: Οι ψηφοφόροι εκφράζουν τη βούλησή τους επιλέγοντας από τα ενιαία ψηφοδέλτια για το ΔΣ, την ΕΕ και την ΠΟΥΕΝ τους υποψήφιους της προτίμησής τους ή το λευκό ψηφοδέλτιο.
Επίσης:α) Εφόσον δεν αναγραφούν σταυροί προτίμησής σε υποψηφίους, το ψηφοδέλτιο θεωρείται λευκό. β) Εφόσον αναγραφούν σταυροί προτίμησης, αυτοί θα πρέπει να αναγράφονται με μπλε ή μαύρο στυλό δίπλα στο ονοματεπώνυμο του υποψηφίου. γ) Οι αριθμοί σταυρών σε ισάριθμους υποψηφίους που μπορεί να επιλέξει ο ψηφοφόρος είναι:
· Για το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) από 1 μέχρι 9 σταυρούς
· Για την Ελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.) από 1 μέχρι 3 σταυρούς
· Για τους αντιπροσώπους στην Π.Ο.Υ.Ε.Ν. από 1 μέχρι 41 σταυρούς
7. Τα μέλη που υπηρετούν σε περιφερειακές Υπηρεσίες μπορούν να ψηφίσουν την 15/01/2010 στην έδρα της Υπηρεσίας τους εφόσον έχει οριστεί τοπική εφορευτική επιτροπή.
8. Μέλη περιφερειακών Υπηρεσιών στους τόπους όπου δεν υφίστανται εκλογικά τμήματα και που δε θα ψηφίσουν την 15/01/2010 έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν αυτοπροσώπως στις εκλογές της 25/01/2010 που θα διεξαχθούν στο κέντρο όπως παραπάνω αναφέρεται.
9. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. τα έξοδα μετακίνησης (εισιτήρια ή έξοδα αυτοκινήτου) των ως άνω υπαλλήλων που θα μετακινηθούν από την περιφέρεια προς την κεντρική Υπηρεσία του ΥΕΝ για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, θα καλυφθούν από το ταμείο του ΠΣΥΥΕΝ. Άδεια απουσίας για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στο κέντρο των μελών από την περιφέρεια θα παρασχεθεί από την Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού. Αντίστοιχα ολιγόωρη άδεια απουσίας θα παρασχεθεί για τα μέλη που ψηφίζουν στο κέντρο.
10. Αντιπρόσωποι της Ε.Ε. έχουν ορισθεί από τη Γ.Σ. του συλλόγου στις παρακάτω Υπηρεσίες της περιφέρειας:

ΑΕΝ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κρέκης Πέτρος
Τζούμα ‘Ολγα
ΑΕΝ / ΚΥΜΗΣ
Μαρίνου Μαρία
Σασσάνης Ιωάννης
ΑΕΝ / ΧΑΝΙΩΝ
Καραβαλάκη Μαρία
Χουδαλάκη Αρχόντισσα
ΚΛ / ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μακράκης Αντώνιος
Φασουλάκη Άννα
ΚΛ/ ΣΥΡΟΥ
Αθυμαρίτου Κοκκώνα
Βάλβη Μαριέττα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ Σ.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΑΙΚ.