Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής για την κοπή πίτας του ΠΣΥΥΕΝ

Δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής για την κοπή της πίτας των Πολιτικών Υπαλλήλων με τίτλο "Λύσεις για τους Υπαλλήλους" αναφέρει τα εξής:
" Τη διαβεβαίωση του ΥΕΝΑΝΠ, Αναστάση Παπαληγούρα, ότι θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν οι αναγκαίες εφικτές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, έλαβαν πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου. Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΕΝΑΝΠ, ο κ. Παπαληγούρας τόνισε μεταξύ άλλων ότι: "Η καλή λειτουργία λειτουργία του Υπουργείου μας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό και στις δικές σας προσπάθειες. Η μετεγκατάσταση όλων των διευθύνσεων σε ένα νέο κτίριο θα μας δώσει τη δυνατότητα άμεσης και προσωπικής επικοινωνίας, ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε καλύτερες προσωπικές σχέσεις και να επιτελούμε όλοι ευκολότερα και αποτελεσματικότερα το έργο μας" και πρόσθεσε: " Έχω, επίσης, ενημερωθεί για τα ζητήματα που σας απασχολούν και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι συμπαρίσταμαι στο έργο σας και θα με βρείτε αρωγό στις προσπάθειες σας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις αναγκαίες, εφικτές λύσεις".
Δικό μας σχόλιο: Ευελπιστούμε ότι οι δεσμεύσεις του κ. Υπουργού για να βρεθούν οι αναγκαίες και εφικτές λύσεις να αναφέρονται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και να αφορούν στα αιτήματα των πολιτικών υπαλλήλων για το εκλογικό επίδομα, τα 176€, το Ταμείο Αλληλοβοηθείας καθώς και στο σύνολο των υπαρκτών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.