Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΟΙ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΙ» ΑΠΑΝΤΟΥΝ

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην ηλεκτρονική ναυτιλιακή εφημερίδα «The Sea Nation» υπήρξε σχόλιο σε κείμενο της 18/4/2010 το οποίο αναρτήθηκε στο blog της «ΚΙΝΗΣΗΣ». Η έκπληξη αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Σκορδίλης ο οποίος κατά δήλωση του δεν ασχολείται με τα blogs, διαβάζει από ότι φαίνεται προσεχτικά το blog της « ταπεινής» «ΚΙΝΗΣΗΣ» μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, στείλαμε ανακοίνωση της «ΚΙΝΗΣΗΣ» για δημοσίευση στο «Τhe Sea Nation» και προκειμένου να τη δημοσιεύσει, ζήτησε τα στοιχεία μας, τα οποία και του αποστείλαμε. Φαίνεται όμως ότι, μετά τη σχετική «εξακρίβωση» θεωρηθήκαμε ως μη « συμμορφούμενοι με το νόμο και την τάξη »και ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή δημοσίευση – δικαίωμά του βέβαια όπως και δικό μας δικαίωμα είναι να εξάγουμε τα συμπεράσματα μας για την στάση του.
Το ότι ασχολείται με κείμενο από το blog της «ΚΙΝΗΣΗΣ» και με έντονη κριτική απόρριψη στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και για το συγκεκριμένο θέμα, ίσως είναι ενδεικτικό της αγωνίας του για το ότι μέχρι σήμερα το φημολογούμενο ΠΔ που στην ουσία δυναμιτίζει τον τομέα της ναυτιλίας αγνοείται.
Ενημερώνουμε λοιπόν, τον κ. Σκορδίλη, ότι οι «συμπαθείς άσχετοι» έχουν και επιστημονικά και πολιτικά επιχειρήματα για τους λόγους για τους οποίους δεν είναι δυνατόν η ναυτιλία να αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Ας παρακολουθεί λοιπόν το blog της «ΚΙΝΗΣΗΣ» για να το διαπιστώσει.
Προς το παρόν, θα θέλαμε να γνωρίζουμε τα επιχειρήματά του για την ταμπακιέρα και συγκεκριμένα σε ποιο άλλο ευρωπαϊκό κράτος το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης εφαρμόζει ναυτιλιακή πολιτική και έχει αρμοδιότητες οικονομικές – αναπτυξιακές.

Υ.Γ. Τέλος, μπορεί να βεβαιώσει όλους τους μέχρι σήμερα «προνομιούχους συνομιλητές» ότι δεν κινδυνεύουν οι θέσεις και τα πόστα τους. Ας ψάξει αλλού για βεζύρηδες που θέλουν να καταλάβουν τη θέση του βεζύρη.


Σ.Σ