Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Στις 16 Δεκεμβρίου το δώρο των Χριστουγέννων. Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για το πρόβλημα με τον ΟΠΑΔ

Για την ημερομηνία καταβολής του δώρου των Χριστουγέννων αναδημοσιεύουμε από τη χθεσινή Ελευθεροτυπία: «Κανονικά στις 16 Δεκεμβρίου θα πληρωθεί το δώρο Χριστουγέννων στους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους του Δημοσίου. Οι συντάξεις μηνός Ιανουαρίου 2009 θα καταβληθούν στις 22 Δεκεμβρίου στους συνταξιούχους του Δημοσίου λόγω των εορτών Χριστουγέννων και του νέου έτους».
Με τίτλο «Εμπάργκο από φαρμακευτικούς συλλόγους κατά του ΟΠΑΔ» το χθεσινό Έθνος (2/12) αναφέρει:
«Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του Δημοσίου.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ) συνεχίζει να μην παρέχει φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ).
Το συμβούλιο του Συλλόγου θα επανεξετάσει αύριο τη στάση του, καθώς από χθες έχει αρχίσει η κατάθεση μέρους των οφειλόμενων στα μέλη του.
Το «εμπάργκο» κατά του ΟΠΑΔ συνεχίζουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Πειραιά, Λέσβου και Κέρκυρας. Από χθες δεν δίνουν φάρμακα με πίστωση και τα φαρμακεία της Εύβοιας, της Μαγνησίας, του Ηρακλείου, της Κορίνθου, της Αργολίδας και της Καβάλας
».