Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο

Μετά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ (πλην ΗΣΑΠ που αποτέλεσε φωτεινή εξαίρεση)οι οποίοι πρόσκεινται στις κομματικές παρατάξεις του δικομματισμού, ώστε να μην μπορέσουν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις της περασμένης Πέμπτης ακινητοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς τις ώρες της συγκέντρωσης, νέες στιγμές δόξας γνωρίζει η συνδικαλιστική γραφειοκρατεία. Συγκεκριμένα, την ώρα που οι εργαζόμενοι στη χώρα μας δέχονται την μεγαλύτερη επιθεση των τελευταίων δεκαετιών, η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ αποφάσισε να κάνει το συνέδριό της Συνομοσπονδίας στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Athos Palace της Χαλκιδικής...
Μακριά από το άγχος και τις εντάσεις της πόλης, μακριά από τις κινητοποιήσεις και τις διαδηλώσεις.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου:

"Το πολυτελές αυτό θέρετρο που προσφέρει όλες τις ανέσεις, βρίσκεται σε μια αμμώδη παραλία στην πευκόφυτη χερσόνησο της Κασσάνδρας, περιτριγυρίζεται από κήπο και βρίσκεται σε απόσταση 2χλμ από την Καλλιθέα. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 75 χλμ από το αεροδρόμιο 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκης. Η ήρεμη αυτή τοποθεσία σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μοναδικό περιβάλλον, μεσογειακό πνεύμα, μέσα σε εκπληκτική φυσική ομορφιά, αλλά και πάμπολλες γαστρονομικές επιλογές, όλα σε μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας, με άριστο σέρβις.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη θάλασσα και την παραλία, το ξενοδοχείο προσφέρει μία από τις καλύτερες αμμώδεις παραλίες μεγάλους μήκους με κατακάθαρα νερά. Το πλήρες πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στα καλύτερα εστιατόρια, συν σνακ, παγωτό, αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και ποτά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Επίσης, στη οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά θαλάσσια σπορ, όπως "μπανάνα", θαλάσσιο σκι, κανό, ρίνγκο, καταδύσεις και θαλάσσιο ποδήλατο. Το Άθως Παλάς φροντίζει πάντα να συνδυάζει την τελειότητα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των επισκεπτών, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία εξαίρετων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων μία εξωτερική πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών με γλυκό νερό, καθώς και μία εσωτερική πισίνα, 6 γήπεδα τένις, μία ιταλική τρατορία, εστιατόριο, μπάρ, θερινό κινηματογράφο, ανιματέρ και σχολή καταδύσεων".

Άραγε υπάρχει κανείς εργαζόμενος ή/ και άνεργος σε αυτή τη χώρα που αγωνιά για το μέλλον του και που να μην αποδοκιμάζει αυτές τις πρακτικές; (και μετά κάποιοι απορούν για τη χαμένη αξιοπιστία των συνδικαλιστικών οργανώσεων).

Α/τος