Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Άρχισε η απογραφή δικαιούχων για τα δελτία κοινωνικού τουρισμού 2009

Άρχισε η απογραφή δικαιούχων για τα δελτία κοινωνικού τουρισμού για το έτος 2009. Το μάθαμε με καθυστέρηση, το δημοσιεύουμε όμως τώρα γιατί ... κάλιο αργά παρά ποτέ. Η είδηση απευθύνεται στους συναδέλφους με σύμβαση ΙΔΑΧ αλλά και στους συναδέλφους των οποίων μέλη των οικογενειών τους είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ (ισχύει για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ και για τα προστατευόμενα μέλη εφόσον έχουν δηλωθεί από τους ή τις συζύγους οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ). Η διαδικασία είναι ήδη σε εξέλιξη, οι αιτήσεις γίνονται κατά αλφαβητική σειρά και ήδη έχει παρέλθει η προθεσμία για τα πρώτα τρία γράμματα της αλφαβήτου, γι΄αυτό….. σπεύσατε.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα δικαιολογητικά, τα γραφεία εξυπηρέτησης δικαιούχων κλπ θα βρείτε σε δελτίο τύπου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στη διεύθυνση http://www.oee.gr/news/docs/30-10-08.pdf
Το δελτίο τύπου δημοσιεύτηκε στις 30-10-2008 και η έναρξη των εγγραφών προσδιορίστηκε για τις 03-11-2008. Η διαδικασία δηλαδή είναι σχεδιασμένη στη λογική του «όποιος προλάβει». Οπότε προλάβετε…….