Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΤΕΣ Η/Υ

Έχουν περάσει περίπου πέντε μήνες από τότε που με άδικο και καταχρηστικό τρόπο κόπηκε το επίδομα πληροφορικής από τους συναδέλφους και τις συναδέλφισες χειριστές/ριες Η/Υ του ΥΕΝΑΝΠ για λόγους για τους οποίους οι ίδιοι δεν φέρουν καμία ευθύνη.
Ο καταλογισμός του ποσού το οποίο αντιστοιχεί στο επίδομα των τεσσάρων τελευταίων χρόνων δεν πρέπει να γίνει σε βάρος των χειριστριών/των αλλά σε βάρος όσων ευθύνονται γιατί δεν τις είχαν τοποθετήσει σε θέσεις και Υπηρεσίες της ειδικότητας τους από το 2004 όπως όφειλαν.
Δυστυχώς ενώ υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα του καταλογισμού συνεχίζεται ο εμπαιγμός των συναδέλφων από τη Διοίκηση με το να μην ικανοποιεί το αίτημα τους για μετάθεση τους στη ΔΠΝΤ προκειμένου να μπορούν να πάρουν το επίδομα το οποίο δικαιούνται. Έτσι ενώ χειρίζονται Η/Υ σε 8ωρη βάση δεν τους δίνεται το επίδομα πληροφορικής.
Όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου είναι ενήμεροι και πρέπει να προχωρήσουν στη μετάθεση των συναδέλφων άμεσα για να σταματήσει η κατάφορη αδικία σε βάρος τους.
Η υπομονή έχει τελειώσει και δεν μένει παρά να υπάρξουν δυναμικές και αγωνιστικές ενέργειες και προσφυγή σε ένδικα μέσα.